sâmbătă, 1 februarie 2014

Ostropel



8 pulpe inferioare de pui
3 cepe
3 ardei
4 rosii
5 catei de usturoi
sare
piper
ulei

Mod de preparare:
Tocam ceapa marunt si o punem la calit intr-o cratita cu ulei.


Intre timp taiem ardeii cubulete. Cand ceapa s-a calit si a devenit sticloasa, adaugam ardeiul si mai lasam la calit inca 2 minute.


Adaugam peste ceapa si ardei pulpele.
Condimentam totul cu sare si piper dupa gust. Amestecam si lasam totul la foc mic circa 20 minute.


Intre timp decojim rosiile si le tocam marunt. Adaugam rosiile peste pulpele aflate pe foc de 20 minute si mai lasam totul pe foc aproximativ 25 minute pana cand incepe sa scada.


Cand ostropelul este gata, adaugam usturoiul pisat si facut mujdei si mai lasam 1 minut pe foc.




Pofta buna!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu