6 oua
6 linguri faina
10 linguri zahar
1 praf copt
coaja rasa de lamaie
2-3 pliculete zahar vanilat
6 mere acrisoare
10-12 biscuiti cu miere sau populari
zahar pudra pentru decor
Mod de preparare:
Adaugam apoi, pe rand, galbenusurile si incorporam usor faina amestecata cu praful de copt.
Turnam compozitia obtinuta intr-o tava inalta tapetata cu folie de copt si o coacem ~ 30 min in cuptorul preincalzit.
Separat curatam merele de coaja, le dam prin razatoarea cu ochiuri mari, le amestecam cu restul de zahar, coaja rasa de lamaie si le calim pana scade toata zeama.
Scoatem blatul din cuptor si il asezem pe o planseta.
In tava, peste o folie de copt, presaram biscuitii macinati, apoi merele calite si asezam blatul de pandispan deasupra.
Pudram prajitura cu zahar pudra si o portionam.
Pofta buna!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu