miercuri, 28 noiembrie 2012

Gulas de pui


2 pulpe de pui
2 cepe
1 lingurita boia de ardei dulce
4 linguri ulei
1 ardei gras
1 rosie
2 catei de usturoi
4 cartofi
2 morcovi
1 radacina patrunjel
1 legatura patrunjel proaspat
un praf boia de ardei iute
sare 
piper

Mod de preparare:
Spalam pulpele de pui si indepartam pielea. 


Curatam ceapa si o tocam.


Punem ulei intr-o cratita si calim ceapa. Dupa ce aceasta prinde o culoare aurie, adaugam si carnea de pui.
Prajim carnea pana cand aceasta se rumeneste bine si apoi adaugam boia, ardeiul si rosia taiate fin.




Condimentam dupa gust si adaugam un pahar de apa, lasand mancarea sa fiarba la foc domol aproximativ jumatate de ora.


Intre timp, taiem cartofii, morcovii si radacina de patrunjel in cubulete mici si le punem peste carne.


 



Dupa ce condimentam gulasul cu ardei iute si sare dupa gust mai adaugam un litru de apa si lasam mancarea la foc mic acoperita cu capac.


Cand gulasul de pui este gata, presaram patrunjel verde tocat marunt.



Pofta buna!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu