vineri, 23 noiembrie 2012

Salata de ton


o salata verde 
o cutie de ton in suc propriu
10 masline verzi umplute cu gogosari
o cutie de porumb mica
3 rosii
pentru dressing: 2 linguri ulei de masline, 1 lingura mustar frantuzesc, 2 linguri suc de lamaie, sare, piper, oregano si busuioc 


Mod de preparare:
Spalam salata si o rupem in bucati potrivite. 


Adaugam maslinele si tonul scurs. Desfacem tonul cu o furculita in bucati mai mici.  



Amestecam salata cu boabele de porumb.


Preparam un dressing din 2 linguri ulei de masline, 1 lingura mustar frantuzesc, 2 linguri suc de lamaie, sare, piper, oregano si busuioc.



Adaugam peste salata 2-3 linguri de dressing.


Taiem rosiile in felii si le adaugam peste salata.



Pofta buna!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu