miercuri, 14 noiembrie 2012

Burger de pui


1 piept de pui
1 ceapa
2-3 catei de usturoi
sare
piper
8 chifle
ardei rosu
branza topita – felii
castraveti
mustar, ketchup, maioneza

Mod de preparare:
Dam prin masina de tocat pieptul de pui.
Curtam ceapa si usturoiul.Pisam usturoiul. Tocam marunt ceapa si verdeata.
Amestecam carnea tocata, usturoiul, ceapa si verdeata si omogenizam compozitia. Potrivim gustul de sare si piper.
Formam burgerii. Ies 6 - 8 burgeri potriviti ca marime, pe care ii asezam pe o planseta si ii punem la frigider pentru ~ 30 minute.


Incingem gratarul si frigem burgerii pe ambele parti.
Taiem chiflele in doua (nu complet).
Asezam cateva feliute de ardei si castravete, un burger, o felie de branza topita si din nou ardei si castravete. Inchidem burgerul cu capacul chiflei. Putem consuma burgerii cu mustar, ketchup, maioneza sau simpli, fara niciun adaos.


Pofta buna!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu