marți, 24 martie 2015

Ficatei de pui la tigaie



500 g ficatei de pui
100 ml ulei vegetal
1 legatura patrunjel, tocat 
1 legatura marar, tocat
1 pahar cu apa 
sare
piper 

Mod de preparare:
Curatam, spalam si scurgem ficateii de pasare. 


Punem ficateii in tigaie.


Adaugam sare si piper dupa gust, uleiul si un pahar cu apa. 




Punem un capac deasupra si lasam sa fiarba, la foc mediu, 10 minute. Amestecam din cand in cand, cu grija pentru a nu se farama ficateii. 


Dupa 10 minute luam capacul de pe tigaie si lasam sa fiarba, la foc mic, pana scade toata apa si ficateii incep sa se rumeneasca.



Ficateii de pui la tigaie ii servim calzi, cu garnitura de cartofi natur, piure de cartofi (eu am ales aceasta varianta) sau orez, cu salata. 



Pofta buna!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu