marți, 24 martie 2015

Prajitura cu nuca si mere (de post)

280 g faina 
150 g zahar 
100 ml ulei
250 ml apa calduta
3 mere
60 g miez nuca + 60 g miez macinat
2 lingurite cacao
1/2 plic praf de copt
1 lingurita scortisoara
un varf cutit de sare
zahar pudra pentru servire

Mod de preparare:
Intr-un vas amestecam bine zaharul, apa calduta si uleiul.




Adaugam treptat faina amestecata cu sarea si praful de copt.



Apoi adaugam si nuca macinata. 



Cand compozitia este omogena adaugam miezul de nuca tocat grosier, scortisoara, cacaoa si merele curatate si feliate subtire. 






Turnam amestecul obtinut intr-o tava si il dam la cuptor pentru aproximativ 40 de minute.


Scoatem prajitura si o lasam la racit, apoi o pudram cu zahar pudra.


Pofta buna!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu