luni, 28 mai 2012

Pilaf cu legume si ciuperci

1 pahar de orez sau 1 cana mica
2 morcovi
1 dovlecel
2 ardei grasi
2 cepe
½ kg ciuperci
boia dulce
delikat
sare
piper

Mod de preparare:
Spalam orezul. Morcovul curatat il dam prin razatoarea mica, iar dovlecelul prin razatoarea mare sau il taiem cubulete. Tocam marunt ceapa, ardeiul si ciupercile. 



Calim ceapa in ulei incins.
Adaugam pe rand morcovul, orezul bine scurs, ardeiul si dovlecelul si calim dupa fiecare.
 




Adaugam apoi ciupercile si le calim si pe ele.



In final adaugam 3 pahare de apa clocotita (masuram apa cu paharul/cana cu care am masurat orezul) si condimentele.
Mai tinem pe foc putin si apoi bagam la cuptor sa scada.


Pofta buna!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu