250 g paste scurte
250 g piept de pui
250 g ciuperci
1 ceapa
4 – 5 catei de usturoi
1 rosie
50 ml vin alb
1 cana supa de pui
1 lingurita de faina
2 linguri de ulei
sare
piper
Mod de preparare:
Fierbem pastele in apa usor sarata, conform instructiunilor
de pe pachet, apoi le scurgem in strecuratoare.
Intre timp, curatam si spalam ceapa, ciupercile si
usturoiul.
Spalam pieptul de pui si il uscam cu un servet.
Tocam ceapa marunt.
Taiem carnea in cubulete si ciupercile in felii.
Zdrobim usturoiul.
Decojim si tocam marunt rosia.
Calim in ulei ceapa, usturoiul si carnea.
Adaugam ciupercile impreuna cu vinul alb si rosia. Continuam
sa le inabusim pana se patrund bine. Condimentam cu sare si piper dupa gust.
Amestecam o lingurita de faina in supa si turnam amestecul
obtinut peste sosul care contine carne si mai lasam sa dea in cateva clocote.
Asezam in farfurii pastele si sosul. Deasupra putem presara cascaval ras.
Pofta buna!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu