duminică, 3 martie 2013

Spaghette bolognese


400 g spaghete
400 g carne tocata amestec
1 ceapa
400 g rosii intregi decojite (conserva)
2 linguri pasta tomate
3 linguri ulei
boia de ardei
busuioc
cimbru
sare
piper
cascaval ras

Mod de preparare:
Curatam ceapa si o tocam marunt.
Calim ceapa in ulei 2-3 minute.


Adaugam carnea si calim pana se albeste.



Adaugam sare, piper, boia si mai calim putin.


Adaugam rosiile maruntite, pasta de tomate, cimbru, busuioc.





Lasam sa fiarba 10-15 minute pana este carnea facuta si sosul se ingroasa putin.
Intre timp fierbem spaghetele in apa cu sare dupa indicatiile de pe ambalaj.


Le trecem pe sub jet de apa rece si le lasam la scurs un minut.
Amestecam cu sosul de carne 2-3 minute pana sosul este absorbit de spaghete.
Se servesc presarate cu cascaval ras.


Pofta buna!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu