duminică, 3 martie 2013

Cartofi cu rozmarin si usturoi la cuptor


1 kg cartofi 
100 ml ulei  
rozmarin uscat
3 - 4 cateti de usturoi
sare

Mod de preparare:
Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem in felii mai groase. Punem cartofii intr-o tava.


 Adaugam usturoiul curatat si taiat feliute.


 Turnam uleiul si presaram rozmarin.  



Amestecam bine toate ingredientele si punem tava in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 45 minute.
Cam din 15 in 15 minute mai scuturam tava si amestecam atent cartofii ca sa se rumeneasca uniform. Cartofii s-ar putea sa se lipeasca putin daca tava nu este antiaderenta.           
Cand sunt gata (incercam cartofii cu o furculita – trebuie sa intre usor in cartof) presaram sare dupa gust.
Pot fi serviti simpli cu o salata sau ca si garnitura.


Pofta buna!!!   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu