sâmbătă, 27 octombrie 2012

Cartofi taranesti


4-5 cartofi mari
300 g kaizer
2 cepe mari
1 ardei gras
3 linguri ulei
2 lingurite Delikat Legume
1 legatura marar

Mod de preparare:
Spalam cartofii si ii punem la fiert in coaja in apa cu 1 lingurita Delikat.


Decojim cartofii fierti si ii taiem in cuburi.


Curatam si spalam ceapa si ardeiul.
Tocam ceapa. Taiem ardeiul fasii, iar kaizerul feliute subtiri.


Intr-o cratita inalta calim ceapa si ardeiul in ulei incins.



Dupa ce s-a inmuiat ceapa, adaugam kaizerul si continuam sa le calim impreuna 3-4 minute.


Inchidem focul si adaugam cartofii si o lingurita de Delikat si amestecam cu grija sa nu sfaramam cartofii.


Presaram marar tocat marunt inainte de a-i servi.


Pofta buna!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu